Menu Sluiten

Printoplossingen


Printoplossingen

Info over printsolutions of printoplossingen en printdiensten.

In dit tijdperk van steeds verder voortschrijdende technologie zijn drukdiensten een essentieel onderdeel. Klanten vragen steeds vaker om printdiensten die in hoge mate op maat en klant specifiek zijn. Daarom maken organisaties die deze diensten aanbieden steeds meer gebruik van printoplossingen op maat om hun outputmanagement te beheren.

Daarnaast automatiseren dergelijke servicebedrijven ook het herstel na printfouten, verbeteren ze de doorvoer, routes, controles en nog veel meer. In feite zijn full-service print service management applicaties om de kwaliteit van de output te verbeteren, waardoor de winstgevendheid toeneemt. Bovendien automatiseren dergelijke applicaties het herstel na afdrukfouten, verbeteren zij de doorvoer, de routes, de controles en nog veel meer.

Bent u ook op zoek naar een bedrijf dat zakelijke totaaloplossingen biedt en u advies kan geven op het gebied van printers?

Het belang van printservices wordt duidelijk aangetoond door het feit dat zij vereist zijn voor elke printopdracht, ongeacht de aard van de printopdracht. Printdiensten worden gewoonlijk toegepast op alle soorten printopdrachten, waaronder visitekaartjes, posters, flyers, catalogi, brochures, handleidingen en andere gedrukte documenten. Printdiensten kunnen worden gebruikt voor een breed scala van doeleinden. De meest kritische printdiensten hebben echter betrekking op verwerking.De printsoftware moet de mogelijkheid hebben om automatisch alle defecten in de printopdracht te detecteren, zodat correcties onmiddellijk en efficiënt kunnen worden doorgevoerd. Dit betekent dat de print services oplossing de mogelijkheid moet hebben om alle soorten handmatige taken uit te voeren, maar ook automatische taken. Het moet bijvoorbeeld in staat zijn om automatisch paginamarges aan te passen, de inhoudsopgave aan te passen, lettertypes aan te passen, tekstvoorgrondkleur en achtergrondkleur aan te passen, afdruktemperaturen aan te passen, afdrukopties in te stellen, sheet tracking toe te passen, testpagina´s af te drukken en andere acties uit te voeren.Om de efficiëntie te optimaliseren, moeten afdrukservices over alle functies beschikken en compatibel zijn met alle soorten afdrukmedia. Een goede oplossing moet de mogelijkheid hebben om zowel soft- als hardcopy´s van het document te beheren. Het moet ook de mogelijkheid hebben om documenten te dupliceren en faxkopieën te maken. De software moet ook een efficiënte fax- en proofing-functie hebben. Bovendien moet de software verschillende bestandstypen kunnen verwerken, waaronder PPT, PDF, TIFF, BMP, EMF, JPG, GIF, enzovoort. Als een afdruk serviceoplossing slechts met één type bestand overweg kan, betaalt de klant voor een onnodige capaciteit.Een print services oplossing moet gemakkelijk aan te passen zijn. Dit is belangrijk omdat verschillende soorten klanten verschillende behoeften hebben. Sommige bedrijven willen dat hun documenten beschikbaar zijn in alle formaten, terwijl anderen alleen een klein logo nodig hebben in het formaat dat zij aangeven. Opdat een softwareapplicatie aan alle aanpassingsbehoeften zou kunnen voldoen, moet zij een functie voor gemakkelijke aanpassing bevatten. Info over printoplossingen

De discipline van Printoplossingen

Printoplossingen.

Vele malen, print services software bevat een kant-en-klare sjabloon ontwerp dat klanten kunnen wijzigen om de marketing materialen aan te passen. Een logo, bedrijfsnaam, en tag lijn kan automatisch worden toegevoegd. Een klant kan ook kiezen welke kleuren zullen worden gebruikt voor het drukwerk. Hij of zij kan ook kiezen welk lettertype kleur, lijndikte, en andere functies zal worden opgenomen in het sjabloon ontwerp.

Print services software moet een professionele uitstraling hebben. Het moet een uniek ontwerp hebben dat gemakkelijk te gebruiken is en vrij van fouten. Aangezien veel drukkerijen meerdere werknemers hebben, is het soms moeilijk om de juiste look te vinden voor het drukwerk van een bedrijf.

Wanneer u een softwaretoepassing gebruikt, moet het gemakkelijk zijn om afbeeldingen te importeren uit verschillende bronnen, zoals elektronische bestanden, gescande bestanden en geheugenkaarten. Zodra de juiste afbeelding is geïmporteerd, moet de software in staat zijn om automatisch de grootte, het formaat en andere kenmerken van de afbeelding aan te passen.

Een goede leverancier van printdiensten heeft een goed ontworpen interface. De informatie moet gemakkelijk toegankelijk en te interpreteren zijn. Alle aangeboden diensten en prijzen moeten eenvoudig en beknopt worden weergegeven. Veel bedrijven kiezen ten onrechte een printservice zonder zorgvuldig de functies te evalueren. Als een potentiële klant niet in staat is door de interface te navigeren, is het waarschijnlijk dat hij of zij de softwareapplicatie niet zal gebruiken of de dienst niet zal kopen.

Meer info over printoplossingen nu op www.sercu.be.

Tags

All-in-one Printers | Brother Managed Print Services | Brother Supplies | Document Solutions | Documentenoutput Optimaliseren | Inkjetprinters | Inktcartridges West-vlaanderen |