Menu Sluiten

Voip-telecom


Voip-telecom

Betekenis Voip-telecom.

VoIP-Telecom is niets anders dan communicatiediensten over het internet. Het is een telefoondienst waarbij gebruik wordt gemaakt van Voice over Internet Protocol (VoIP). Voice over Internet Protocol is een vorm van datatransmissietechnologie die spraakcommunicatie via internetverbindingen levert. Het is een eenvoudig te gebruiken protocol dat gebruikers in staat stelt telefoongesprekken te voeren via breedband internetverbindingen.Tegenwoordig zijn er tal van bedrijven die VoIP-telecommunicatie aanbieden. VoIP-technologie biedt faciliteiten zoals voicemail aan zijn gebruikers. De communicatiefaciliteit strekt zich ook uit tot videoconferenties en andere dergelijke interactieve multimediaprogramma´s. De diensten kunnen ook worden gebruikt om uw telefoonlijnen te verbinden met het internet met behulp van een high-speed modem of zelfs draadloos netwerk zoals DSL of kabel. Sommige VoIP-providers bieden ook gebundelde telefoon- en breedbanddiensten aan samen met VoIP.De VoIP-telecommunicatiesystemen worden ofwel bij de gebruiker thuis of op zijn werkplek gebouwd. Er zijn verschillende pakketten, opties en plannen die beschikbaar zijn voor zowel bedrijven als particuliere gebruikers. Een typisch VoIP-systeem biedt zowel telefoondiensten als internettoegang via het gebruik van kabels, DSL-verbindingen of draadloze routers. Er zijn ook andere opties, zoals het gebruik van een IP-telefonie server, een kant-en-klare telefoon, of een computer.

Er zijn twee basisopties die u hebt als het gaat om VoIP-telecommunicatie. De ene is de conventionele telefoondienst waarbij u telefoongesprekken ontvangt of voert met een gewone telefoonhoorn. De andere optie is het gebruik van een computer waarop VoIP is geïnstalleerd. De computer is de hub voor de VoIP en de verbinding met het internet. Hij fungeert als communicatieapparaat met de microfoon en luidsprekers die erop zijn aangesloten.

Info over voip-telecom

Wetenswaardigheden over Voip-telecom

Er zijn verschillende voordelen van VoIP en één van die voordelen is dat de telefoonrekening verdwijnt of sterk vermindert. Omdat VoIP gewoon een telefoonoplossing is met breedband internet, maakt het gebruik van minder bandbreedte en is het dus goedkoper. U kunt ook tot 80% besparen op uw telefoonrekening door te kiezen voor VoIP. Het belangrijkste is dat VoIP een zeer handige functie biedt om te bellen terwijl u reist.Met de hulp van VoIP, kunt u verbonden blijven met uw bedrijf, zelfs als u onderweg bent. U heeft geen telefoontoestel meer nodig en u hoeft ook niet te betalen voor internationale interlokale kosten. VoIP biedt ook een betere geluidskwaliteit dan traditionele telefoons en dit is een andere factor die helpt om de kosten laag te houden. Aangezien VoIP ook compatibel is met de meeste computers, hoef je je geen zorgen te maken over incompatibiliteit omdat het prima werkt met computers en laptops.

Meer info over voip-telecom nu op www.sercu.be.

Tags

3cx | Leveranciers Voip-telecom | Telecom Oplossingen | Voip Oplossingen | Voip-telecom |